måndag 20 augusti 2012

Guess who's back!?

Efter mycket om och men känns det som att det är dags att ta upp denna blogg igen. Vilket inte var helt lätt, hade helt glömt bort vad jag hade för inloggningsuppgifter, nu har jag dock skaffat nya. Blogger har ändrat utseende och det kommer nog ta en liten stund innan jag är helt bekant med allt det nya. Men sånt är livet, förändring är konstant.

Efter att mestadels ha arbetat de sista åren är jag tillbaka vid skolbänken nu, och studiemotivationen min är på helt nya nivåer! Nu är det förstås sommarlov, eller slutet av sommarlovet i alla fall.

Självklart är jag ändå för rastlös för att bara studera och har en miljon projekt på gång vid sidan av, som vanligt. Det största av dessa projekt just nu är Klovniooppera som du också kan läsa om här. Jag arbetar som producent för denna föreställning, vilket varit både givande och utmanande, och framförallt, helt sjukt kul. Förutom att producera har jag också gjort koreografierna till föreställningen. Premiären var i lördags och idag kom de första recensionerna i Turun Sanomat och att läsa dem var ett mycket trevligt sätt att starta veckan på!

Med hösten kommer också nya utmaningar. Här näst ska jag börja undervisa akrobatik för vuxna, en nybörjarkurs på Jukeboxing. På samma ställe kommer jag även undervisa i capoeira en gång i veckan. 

Även studierna drar snart igång och jag är rädd att det blir en ganska tung höst studiemässigt med ett par obligatoriska kurser som jag ärligt talat inte är så hemskt intresserad av. Men som sagt, min studiemotivation har nått nya höjder så jag försöker hålla en positiv inställning. 

Också på kultursidan väntar nya projekt, mer om dem kan jag berätta senare, men som det ser ut nu kommer jag göra en koreografi till i höst och producera en föreställning till. Spännande!

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar